Om u maximaal te ontzorgen is Roadworx voortaan aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Ons lidmaatschap bij deze Onderlinge Verzekeringsmaatschappij waarborgt de terugbetaling aan onze reizigers van alle reeds betaalde bedragen wanneer een bij ons geboekte reis niet zou kunnen doorgaan als gevolg van financieel onvermogen van Roadworx in zijn hoedanigheid van reisorganisator. Deze verzekering komt bovenop de door ons reeds afgesloten algemene aansprakelijkheidsverzekering en de (optionele) repatriërings- en bijstandsverzekeringen die wij voor elke reis afzonderlijk voor u onderschrijven. Zo kan u geheel zorgeloos met ons onderweg ...

Roadworx ontwerpt zowel calendar events als rally's op maat

Calendar events

Calendar events zijn voorontworpen dag- of weekendrally's of langere rallyreizen in binnen- en buitenland met open inschrijving. Het zijn steeds toeristische ontdekkingstochten op basis van gemakkelijke navigatietechnieken, soms ook met een licht sportief aspect (precisie- en doorgangsproeven), toegankelijk voor beginneling tot expert.

Klik hier door naar de betreffende pagina.

Rally's op maat

Rally's op maat zijn "tailor made" evenementen waarbij Roadworx optreedt in opdracht van een derde organisator, bv. in het kader van bedrijfsuitstappen, teambuilding, public relations, etc. Hier kan u kiezen uit een breed gamma voorstellen (gaande van dagrally's tot rallyreizen) die wij verder geheel naar uw wensen uitdiepen.

Klik hier door naar de betreffende pagina.

Nieuws

Roadworx komt naar u toe

Roadworx komt naar u toe op de oldtimerbeurzen later dit jaar en in 2023. Lees er hier alles over.

Lees meer

Laureaten Roadworx Cup 2022 gekend

De laureaten van de Roadworx Cup 2022 zijn gekend. Het betreft de samengetelde uitslagen van de 5 puntenritten van dagrally's 2022. Lees er hier alles over.

Lees meer

Roadworx aangesloten bij het Garantiefonds Reizen

Om u maximaal te ontzorgen is Roadworx voortaan aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Lees er hier alles over.

Lees meer

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven!

Schrijf je hier in voor de Roadworx nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Met de structurele steun van

roadworx sponsor meguiars          Green Classic Heritage logo transparent           roadworx garantiefonds 2          

Autoclassic logo

 

Logo_Roadworx_Technix_copy.png