Enkele referenties

 Lions logo

Lions Waasmunster Scaldiana Rally 2019

 

Mercier Vanderlinden logo

Onzième Balade du Cercle Royal Concorde Philotaxe 2019

 

Rally St Christophe

 Rally St. Christophe Editie 2019

 

Onze aanpak

Naast onze calendar events met open inschrijving kan u bij ons ook terecht voor rallygerelateerde evenementen op bestelling en op maat, bv. in het kader van een bedrijfsuitstap, teambuilding, public relations, etc. Het kunnen evenementen zijn voor classic cars, cabrio's, GT's, specifieke merken ... you name it !

Ook voor oldtimer-, merken- en serviceclubs of andere groepen organiseren wij rally's en zelfs maatwerkreizen.

U geeft ons aard en doelstelling van uw evenement door (daguitstap of reis / zuiver recreatief of ook een beetje sportief), geplande duur (dag, weekend of langer) en de regio of bestemming en wij doen de rest op basis van een vooraf doorgesproken programma en gedetailleerd scenario.

Alvast enkele voorbeelden als inspiratiebron

Rondom Brussel

roadworx emblem groene rand brussel

Dagrit door de prachtige groene rand rond Brussel in een "korte lus" of een "langere ellips" vanuit het Antwerpse of het Mechelse.

De Grote Waaslandtour

roadworx emblem waasland

Dagrit met verkenning van de streek tussen Antwerpen en Gent met uitschieters tot aan de boorden van de Durme en de Westerschelde.

In Flanders Fields

roadworx emblem flanders fields

Dagtocht met kennismaking met de sites van de Groote Oorlog in het West-Vlaamse Heuvelland en Bachten-de-Kupe. Ook als weekendrally met roadbook vanuit Antwerpen, Gent of Brussel als start- en finishplaats en een overnachting aan de Westkust. 

Rondje Kempen

roadworx emblem kempen

Een dagrit door de Antwerpse, Limburgse of Nederlandse Kempen vanuit Mol of Herentals te kiezen uit 3 alternatieve routes. Als weekendrally in een combinatie van de 3 aangeboden routes met centrale overnachtingsplaats.

De ontdekking van Zeeland

roadworx emblem zeeland

Een dagje Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland als kennismaking ... of Zeeland ten voeten uit met bijkomende doortochten van Walcheren, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland en Tholen met een  overnachting aan de Noordzee.

Drielandenpuntrally

roadworx emblem drielandenpunt

Antwerpen - Vaals - Antwerpen is een tweedaagse met op de heenweg de Kempen en de Maasvallei en op de terugweg Haspengauw en de Waals-Brabantse kastelenstreek.

 Scheldebronrally

roadworx emblem scheldebron2

Zoektocht naar de bron van de Schelde in Noord-Frankrijk, vanaan de monding voor de "full monty" of vanuit Antwerpen in een 2- of 3-daagse.

 Best of the Ardennes

roadworx emblem ardennen

We bieden u 4 daglussen aan vanuit Spa-Francorchamps of Marche-en-Famenne als ankerpunten met hotel, te combineren tot maximaal een 4-daagse die u een totaalbeeld geeft van de mooiste Ardense streken met werkelijk fabuleuze vista's.

Brussel - Chantilly - Brussel

roadworx emblem chantilly  

600 km heen en terug vanuit Brussel (of een andere startplaats naar keuze) naar het prachtige Chantilly ten noorden van Parijs in een 2- tot 4-daagse met bezoek aan het Château de Chantilly in optie. Keuze uit 4 fabuleuze hotels onderweg en in de omstreken van Chantilly.

Brussel - Le Mans - Brussel

roadworx emblem lemans

Een 5- of 6-daagse conceptrally door Noord-Frankrijk naar Le Mans en omstreken met een bezoek aan de Le Mans Classic (2-jaarlijkse evenement, het eerstvolgende op 7-8-9 juli 2018). Telkens 2 alternatieve routedelen beschikbaar voor de heen- en terugrit met dito hotels.Contacteer ons

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven !

Schrijf hier in voor de Roadworx nieuwsbrief