Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen Download brochure Schrijf hier in

Deadline voor inschrijvingen

Tijd tot start

 HET MAXIMUM AANTAL WAGENS IS BEPERKT.

WACHT NIET TE LANG MET UW INSCHRIJVING A.U.B.

 

WAT ?

Een zorgeloze "lean & mean" classic car cruise onder het motto "keep it simple" : een dagje karren langs de mooiste wegen van de Vlaamse Ardennen met op het parcours maar liefst 19 vermaarde hellingen van de Ronde van Vlaanderen (van Berendries tot Wolvenberg met onderweg ook de beklimming van de heilige drievuldigheid Koppenberg, Paterberg, Kwaremont). Het parcours is ca. 220 km lang.

WAAR ?

Start- en finish zijn op de parking van het Recreatiedomein Donk Oudenaarde, Donkstraat, 9700 Oudenaarde (afrit Oudenaarde / Petegem op de N60).

WANNEER ?

Zondag, 28 februari 2021

KOSTPRIJS

EUR 69 per wagen inclusief B.T.W. voor :

  • professioneel roadbook "bolleke-pijl"
  • set rallyplaten
  • rallybag met 2 x ontbijtpakket en "goodies" voor onderweg en om te bewaren
  • technische bijstand door de mobiele interventiewagen van Roadworx Technix
  • kostprijs van de CO2-neutralisatie door aanplanting van 8 bomen

CORONA UPDATE

Hopelijk mogen wij tegen 28/02/21 terug kleinschalige evenementen organiseren en kunnen we de rally "live" laten doorgaan met naleving van alle nog geldende anti-coronamaatregelen volgens het betreffende protocol (afstandsregels, mondmaskers, niet direct naast elkaar parkeren, handgels, regelmatige ontsmetting van de receptietafel, enz.). In dit geval zien we elkaar op 28/02/21 aan Recreatiedomein Donk in Oudenaarde voor start en finish van deze rally.

Indien er tegen dan nog geen versoepeling is afgekondigd beschouwen de rally als een "self-drive" die u op eender welk tijdstip kan rijden. We sturen u het roadbook dan met de post op. Op 15/02/21 beslissen we hierover zodat het roadbook tijdig bij u in de bus zit ... maar laat ons hopen dat dit niet nodig zal zijn.

Klik hieronder voor

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven !

Schrijf hier in voor de Roadworx nieuwsbrief