Rondje Limburg

Rondje Limburg Download brochure Schrijf hier in

Deadline voor inschrijvingen

Tijd tot start

 HET MAXIMUM AANTAL WAGENS IS BEPERKT.

WACHT NIET TE LANG MET UW INSCHRIJVING A.U.B.

 

WAT ?

Een zorgeloze "lean & mean" classic car cruise onder het motto "keep it simple" : een dagje karren langs de mooiste wegen van de Limburgse Kempen en Haspengouw met een gastvrije afwisseling van bosgebied, boomgaarden en boerenweggetjes. Het parcours is ca. 250 km lang.

WAAR ?

Het parcours is een lus met start op de parking van het TOTAL tankstation langs de E313 in Tessenderlo (richting Hasselt).

WANNEER ?

Zondag, 21 maart 2021

KOSTPRIJS

EUR 69 per wagen inclusief B.T.W. voor :

  • professioneel roadbook "bolleke-pijl"
  • set rallyplaten
  • rallybag met 2 x ontbijtpakket en "goodies" voor onderweg en om te bewaren
  • technische bijstand door de mobiele interventiewagen van Roadworx Technix
  • kostprijs van de CO2-neutralisatie door aanplanting van 8 bomen

CORONA UPDATE

Hopelijk mogen wij tegen 21/03/21 terug kleinschalige evenementen organiseren en kunnen we de rally "live" laten doorgaan met naleving van alle nog geldende anti-coronamaatregelen volgens het betreffende protocol (afstandsregels, mondmaskers, niet direct naast elkaar parkeren, handgels, regelmatige ontsmetting van de receptietafel, enz.). In dit geval zien we elkaar op 21/03/21 in Tessenderlo voor start en finish van deze rally.

Indien er tegen dan nog geen versoepeling is afgekondigd beschouwen de rally als een "self-drive" die u op eender welk tijdstip kan rijden. We sturen u het roadbook dan met de post op. Op 07/03/21 beslissen we hierover zodat het roadbook tijdig bij u in de bus zit ... maar laat ons hopen dat dit niet nodig zal zijn.

Klik hieronder voor

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven !

Schrijf hier in voor de Roadworx nieuwsbrief